Тимошенко підтвердив звільнення з ОПУ, указ вже підписано (оновлено)

Читать на русском

Кирило Тимошенко показав фото заяви про звільнення з Офісу президента. Володимир Зеленський уже підписав відповідний указ.
vin.gov.ua

Кирило Тимошенко підтвердив, що залишає посаду заступника керівника Офісу президента України.

Фото заяви про звільнення, датованої 23 січня, він оприлюднив у своєму ТГ-каналі.

Можливі перестановки у Кабміні: ЗМІ назвали кандидатів на звільненняПершим кандидатом на вихід із Кабміну, за даними ЗМІ, є міністр енергетики Герман Галущенко. Також можуть звільнити Вадим Гутцайта та Павла Рябікіна.

«Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини. Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках. Дякую крутій команді Директорату з питань регіональної політики Офісу президента. Без вас нічого б не було. Дякую всім українцям за довіру до нашої справи. Дякую ЗСУ – що вберегли і бороните нашу країну. Дякую дружині і сину. За розуміння і підтримку», – написав Тимошенко.

Причини свого звільнення він не розкрив.

Президент Володимир Зеленський уже підписав указ про звільнення Тимошенка: документ оприлюднено на офіційному сайті.

Нагадаємо, минулого тижня ЗМІ писали, що Кирила Тимошенка можуть незабаром звільнити з посади заступника голови ОПУ.

Напередодні увечері видання УП повідомило, що Тимошенко вже написав заяву.

Президент Володимир Зеленський анонсував «кадрові рішення» у міністерствах, структурах центральної влади, регіонах та правоохоронній системі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: