Арахамія про останні корупційні скандали: мабуть, цієї весни точно будемо активно саджати

Читать на русском
Арахамія після скандалу із закупівлями Міноборони та затриманням заступника міністра на хабарі анонсував активні посадки цієї весни.
Фото: Слуга народу

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія на тлі останніх корупційних скандалів анонсував «активні посадки» цієї весни.

Він написав про це у своєму ТГ-каналі.

«З 24 лютого офіційними і не офіційними каналами постійно попереджали чиновників усіх рівнів: сфокусуватися на війні, допомозі постраждалим, зменшенні бюрократії і перестати займатися сумнівними справами. До багатьох дійшло. А до багатьох, на жаль, ні. Мабуть, цієї весни точно саджати будемо активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу», – написав депутат.

Він констатував, що найближчим часом завершиться конкурс на посаду директора НАБУ, і тоді закінчиться побудова незалежної антикорупційної інфраструктури.

«Не на часі» вже не працює. Деякі люди втратили розум і мародерять без страху і докорів совісті. Це стосується і нещодавніх закупівель генераторів, і свіжих скандалів у Міністерстві оборони», – уточнив Арахамія.

Нагадаємо, НАБУ затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозінського на отриманні хабара у 400 тисяч доларів. Справа стосується закупівлі генераторів.

У вихідні ЗМІ повідомили, що Міністерство оборони закуповує продукти для армії за завищеними цінами. Керівництво міністерства викликали до профільного комітету Верховної ради.

Після цього президент Володимир Зеленський анонсував серйозні кадрові перестановки в уряді найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: