«Країна жебраків» : в ОПУ єхидно прокоментували скарги рф на допомогу Заходу Україні

Читать на русском
Коментуючи скарги та погрози росіян через масштабну військову допомогу західних країн Україні, Михайло Подоляк єхидно пройшовся по підданим володимира путіна і по самій росії
Ілюстративне фотоpicture-alliance

Росія здатна воювати тільки з країнами, які не можуть чинити агресорам опір. Це країна жебраків, яка напала на набагато меншу країну, отримала від неї найжорстокішу відсіч, а тепер ниє.

Про це написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

Коментуючи скарги та погрози росіян через масштабну військову допомогу західних країн Україні, він єхидно пройшовся по підданим володимира путіна і по самій росії.

«Гігантська країна жебраків, що накопичила тонни зброї, напала на набагато меншу країну і ниє: «Якби США, Британія, Європа зброю не давали, тоді ми б вас швидко...». Тобто рф може воювати тільки проти ультрамаленьких країн, які сповідують гандизм, непротивлення і не мають зброї...»- зробив висновок Подоляк.

Перед засіданням восьмої зустрічі з допомоги Україні у форматі Рамштайн заступник голови російського радбезу Дмитро Медведєв знову пригрозив початком ядерної війни. За його словами, ядерна держава, тобто росія, нібито війну програти не може. А після оголошення підсумків засідання - величезного пакета військової допомоги Україні - він в черговий закотив істерику, продовжуючи погрожувати ядерною війною.

Ватажок контрольованої росією РПЦ патріарх Кирило також заявив, що поразка росії в нинішніх умовах може призвести до «страшних наслідків для всього людства».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: