Наступне засідання у форматі «Рамштайн» буде авіаційним – ОПУ

Читать на русском
Попередня зустріч у форматі допомоги Україні створює нову реальність. За сумою поставок цю зустріч можна назвати бронетанковою
Ілюстративне фотоTelegram

Наступне засідання контактної групи у форматі «Рамштайн», яке відбудеться у лютому 2023 року, буде присвячене забезпеченню України західною бойовою авіацією.

Про це заявив заступник керівника Офісу президента України Андрій Сибіга в ефірі Національного телемарафону.

За словами Сибіги, попередня зустріч у форматі допомоги Україні створює нову реальність. За сумою поставок цю зустріч можна назвати «бронетанковою».

«На моє тверде переконання, і я впевнений, що в цьому ми всі переконаємося, цей «Рамштайн» створить нову реальність. Я також переконаний, що ми можемо його неофіційно назвати «бронетанковим Рамштайном». І ми теж дуже сподіваємося. І сьогодні президент під час свого виступу це озвучив, що наступний «Рамштайн» буде авіаційний» - запевнив Сибіга.

Нагадаємо, 20 січня на американській авіабазі «Рамштайн» у Німеччині відбулося чергове засідання Контактної групи з оборони України. У ньому взяли участь міністри оборони близько 50 країн, від України – Олексій Резніков.

До засідання у форматі «Рамштайн» союзники України оголосили про надання значної військової допомоги. Детальніше - на інфографіці «Слово і Діло».

Учасникам зустрічі «Рамштайн-8» не вдалося досягти єдиного рішення щодо постачання танків Україні. Деякі країни виступили проти, та їхні аргументи визнали вагомими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: