Резніков анонсував гарні новини із завтрашнього засідання «Рамштайн»

Читать на русском
Під час нової зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн 20 січня варто очікувати на добрі новини.

Під час нової зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» 20 січня варто очікувати на добрі новини.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Рєзніков, передає УНН.

Зеленський розповів, чого очікує від чергового засідання «Рамштайну»Україна потужно підготувалася до чергового засідання в форматі «Рамштайн» та має позитивні очікування щодо можливих результатів.

«Я ще деякі цікавості знаю і не можу зараз їх, на жаль, розкрити, це має прозвучати від тих, хто це робитиме, але новини ще добрі. І я сам, чесно скажу, був переконаний, що всі ці новини (зокрема про NASAMS від Канади, а також про Bradley, Marder — ред.) я почую саме на Рамштайн, але кожна країна вирішила раніше це оголосити на рівні президентів чи прем'єр-міністрів. Тому я думаю, що щось додатково ми почуємо», – розповів Резніков.

Крім того, за його словами, зараз наш стратегічний партнер США подав важливий сигнал країнам-учасникам антикремлівської коаліції.

«Якщо в тебе теж є Bradley, то ти теж можеш дати, кажуть США, тому що я Bradley даю. NASAMS, ракети до них - все, рішення є, американці нам їх дали, Канада в наших інтересах систему теж замовила і її передасть. Ті, хто мають інші NASAMS, якщо не можуть віддати свій, зняти з озброєння можуть поділитися ракетами. І тому я думаю, що буде розмова ще додатково про те, що ми можемо отримати щодо посилення нашого ППО, а друге це броньовані наші «кулаки», – додав міністр.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Британія надасть Україні 600 ракет Brimstone.

Також повідомлялося, що Україна отримає ще 200 бронетранспортерів від Канади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: