У ЗСУ прокоментували ситуацію на Запорізькому і Таврійському напрямках фронту

Читать на русском
На окремих ділянках війська рф мали певні успіхи, однак наразі всі позиції Сил оборони України відновлені.
Reuters

Наразі на Запорізькому напрямку окупаційні війська російської федерації не здійснюють масштабних наступальних дій.

Про це начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін заявив у ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Що стосується ситуації на Запорізькому напрямку. Ворог активних і масштабних дій не здійснює», – сказав Єрін.

При цьому, він поінформував, що фіксуються регулярні спроби ворога малими групами – до десяти осіб – здійснювати штурмові дії щодо позицій українських військових.

ЗСУ завдали удару по VIP-шпиталю загарбників в Кадіївці, де лікували виключно «кадирівців»Українські військові завдали точкового удару по шпиталю загарбників в окупованій Кадіївці на Луганщині.

Згідно з його словами, на окремих ділянках війська рф мали певні успіхи, однак наразі всі позиції Сил оборони України відновлені.

Водночас, начальник об’єднаного прес-центру Сил оборони розповів, що нині ситуація на Таврійському напрямку залишається стабільно складною. Зокрема, тривають ворожі обстріли цивільної та критичної інфраструктури. Стосовно цього Єрін підкреслив, що основною мішенню російських військ є цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, що минулої доби, 21 січня, бійцям ЗСУ вдалося знищити десятки одиниць ворожої техніки та ліквідувати ще 600 окупантів.

Раніше Гайдай розповів, що саме необхідно ЗСУ для деокупації Сєвєродонецька.

За інформацією Генштабу, російські окупанти намагаються наступати на Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках, а українські військові б'ють по районах зосередження загарбників та позиціях їх зенітних ракетних комплексів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: