Розробляємо максимально ефективні заходи захисту від нових ударів рф – Зеленський

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Обговорювалася протидія ракетним ударам російських окупантів.

Про це президент розповів у Telegram-каналі.

СБУ встановила російських військових, які причетні до ракетного удару по ДніпруСБУ встановила особи російських окупантів, які були причетні до ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі 14 січня.

«Провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Обговорили події на передовій, окремо проаналізували ситуацію на Донеччині й Півдні. Заслухали інформацію про ймовірні дії агресора в найближчий час. Не випускаємо з уваги того, що ворог готуватиме нові ракетні удари, тож розробляємо максимально ефективні заходи протидії», - написав він.

Насамкінець засідання, за його словами, зупинилися на забезпеченні ЗСУ боєприпасами й підготовці командирів тактичної ланки.

Нагадаємо, 14 січня росія знову атакувала міста України. У ЗСУ заявили, що на Київ було запущено балістичні ракети, поки вони недоступні для української ППО.

Також рф завдала удару по Дніпру ракетою Х-22, яку українські військові не змогли збити, тому що не мають вогневих можливостей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: