Росіяни потрапили в пастку в Соледарі, але вони про це ще не здогадуються – військовий ЗСУ

Читать на русском
Соледар для росіян став справжньою пасткою, щоправда, самі окупанти поки що цього не розуміють. Для міських боїв населений пункт виявився дуже незручним
Ілюстративне фотоReuters

Російські війська, втягнувшись в бої за Соледар, виявили себе в неприємному становищі, оскільки він виявився вкрай незручним для них в плані міських боїв. Зараз обидві сторони ведуть артилерійські дуелі, Збройні Сили України обробляють частину міста, яку зуміли взяти росіяни.

Про це розповів боєць ЗСУ Петро Волощенко («Стоун») в ефірі телемарафону FREEDOM.

Жорстокі та безжальні бої: десантники показали фото із СоледараБої в Соледарі на Донбасі були жорстокими та безжальними, а зараз вони тривають на околицях міста.

«Вони захопили якусь частину міста, вони туди заходять, але вся частина міста, де вони знаходяться, вона знаходиться під постійним наглядом нашої повітряної аеророзвідки. Ми координуємо точні удари по місцю скупчення» - зазначив він.

За словами Волощенка, Соледар для росіян став справжньою пасткою, щоправда, самі окупанти поки що цього не розуміють.

«Вони потрапили в пастку в Соледарі, самі того не підозрюючи. Місто виявилося незручним для міських боїв. Вони не можуть підвести важку техніку. Вони можуть працювати далекою артилерією, так само, як і ми. Йдуть артилерійські дуелі, контрбатарейні удари» - сказав військовий.

Раніше в офісі президента розповіли, що зараз ситуація в Соледарі залишається складною, але жодна зі сторін місто не контролює.

За даними Міністерства оборони, в Соледарі Донецької області в ніч на 13 січня тривали бої. Збройні Сили України намагаються утримати оборону. Водночас західні аналітики вважають, що російські війська ще 11 січня, ймовірно, захопили Соледар - але ця перемога є невеликою і не означає Неминуче оточення Бахмута окупантами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: