Жорстокі та безжальні бої: десантники показали фото із Соледара

Читать на русском
Бої в Соледарі на Донбасі були жорстокими та безжальними, а зараз вони тривають на околицях міста.

Бої в Соледарі на Донбасі були жорстокими та безжальними, а зараз вони тривають на околицях міста.

Про це йдеться у повідомленні 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України у телеграмі.

«Майже шість місяців знадобилося російським окупантам для усвідомлення марності та безперспективності спроб штурмом взяти Бахмут. Тому від початку року вони перенесли бойову активність на Соледар, щоб відвернути медійну увагу від невдач на бахмутському напрямку», - йдеться у повідомленні.

Військові зазначають, що бої у Соледарі були жорстокими та безжальними. Десантники розповіли, що регулярна зміна тактики ворога вимагала гнучкості алгоритму дій їхніх підрозділів. Запорукою успішних дій стала універсальність військовослужбовців. Управління, контроль та координація дій командування бригади виявилися на найвищому рівні.

«А враховуючи те, що багато бійців пройшли тут бойове хрещення, наша бригада гідно витримала ці надзвичайно складні випробування. Бої на околицях Соледара продовжуються. Воїни нашої бригади дякують побратимам із 77 окремої аеромобільної бригади ДШВ обороні Соледара», - додали військові.

Нагадаємо, у Зеленського повідомили про те, що ситуація в Соледарі дуже складна, але жодна зі сторін місто не контролює.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: