Наступні два-три місяці будуть вирішальними, росія може піти ва-банк – Данілов

Читать на русском
Данілов заявив, що два-три наступні місяці будуть складними та вирішальними для України. Росія може піти ва-банк через бажання досягти хоч якихось успіхів до річниці вторгнення.
Фото: УП

Наступні два-три місяці будуть складними та вирішальними у війні в Україні. Це пов'язано, зокрема, із наближенням роковин повномасштабного вторгнення – росія може піти ва-банк.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Путін готує росіян до довгої війни і більше не намагається захистити їх від поганих новин з фронту – NYTПутін змінив тактику – він більше не намагається захистити росіян від війни, а хоче залучити у неї населення та підготувати до тривалого конфлікту.

«Два-три наступні місяці будуть для нас складними та вирішальними. Маю на увазі, що росія вже має йти ва-банк: вона не може теж тягнути без кінця цю війну, там непроста ситуація, накопичуються проблеми. Вони на сьогоднішній день готуються до певних подій. Розуміємо, що вони люблять дати, і 24 лютого це буде один із тих періодів, коли їм дуже хотілося б відзвітувати перед своїм суспільством, що вони досягли тих чи інших речей», – заявив Данілов.

Україна до цього готується, наголосив він.

Секретар РНБО також прокоментував зміну командувача російських окупаційних військ в Україні. «По-перше, це боротьба за владу. По-друге, не слід забувати, що Герасимов – це керівник генштабу рф. Це підвищення позицій не лише Герасимова, а й загалом ставок на цій війні», — вважає він.

Нагадаємо, раніше Данілов попередив, що розпочинається найважчий етап на шляху до перемоги України над російськими агресорами.

Про можливі сценарії розвитку війни в Україні взимку можна дізнатися з інфографіки «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: