Коли чекати на фінал війни з росією: Подоляк дав прогноз

Читать на русском
Михайло Подоляк прогнозує, що фінал війни в Україні може бути навесні чи влітку наступного року.

Закінчення війни в Україні залежить від багатьох чинників. Але якщо проаналізувати з психологічної та математичної сторони, фінал може бути вже навесні чи влітку 2023 року.

Такий прогноз радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зробив у коментарі РБК-Україна.

Atlantic Council: путін – найбільший невдаха року практично за всіма параметрамиAtlantic Council називає рішення путіна вторгнутися в Україну однією з найбільших геополітичних помилок сучасної доби. В результаті диктатор став міжнародним ізгоєм, а репутація його країни як військової наддержави розірвана на шматки.

Подоляк зазначив, що закінчення війни залежить від багатьох факторів: математичних, психологічних, психоемоційних, зовнішньополітичних та внутрішньополітичних, у тому числі й у росії. Але якщо все проаналізувати, то рф все більше стає ізгоєм.

У росії, на його думку, залишилося тільки два ресурси. Перший – жива сила, тобто мобілізовані. «Другий ресурс – це дуболомство вищого політичного керівництва РФ, яке абсолютно не розуміє, що відбувається, не бачить інших виходів, крім до кінця спалити свою країну, некомпетентне з точки зору прийняття антикризових рішень і яке чітко довело, що інтелектуально неспроможне осягнути сучасний світ як такий...Між тим, якщо ми говоримо про психологію і математику війни, то фіналізація війни – це весна-літо наступного року», – прогнозує Подоляк.

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов також прогнозував, що остаточно війна завершиться до літа 2023 року.

Як здійснюються його прогнози, можна дізнатися з інфографіки «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: