Впродовж доби ворог 86 разів ударив по Соледару, росіяни зазнають великих втрат – ЗСУ

Читать на русском
За добу ворожі війська 86 разів ударили по Соледару на Донеччині. Про це повідомив під час телемарафону представник Східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий.
Цензор.НЕТ

За добу ворожі війська 86 разів ударили по Соледару на Донеччині.

Про це повідомив під час телемарафону представник Східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий.

«За добу вони 86 разів вдарили по Соледару різними типами артилерії і тому там дуже складна зараз ситуація, найскладніша на східному фронті», - сказав Череватий.

Росіяни послабили наступ на Бахмут і переключилися на Соледар – WSJРосіяни вимушено послабили наступ на Бахмут та перекинули частину бронетехніки та артилерії на Соледар. Можливо, вони спробують промацати українську оборону та досягти якихось успіхів хоч би там.

За його словами, росіяни сьогодні зосередили на напрямку Соледара найкращі підрозділи ПВК «Вагнер», бажаючи показати хоч б якийсь результат, якого війська рф не змогли досягти за останні півроку. Втім, за словами Череватого, методи ведення бойових дій ворога залишаються застарілими й невеликі тактичні успіхи ворога досягаються надзусиллями та великими втратами серед його особового складу.

Вранці у вівторок, 10 січня, Генштаб повідомляв, що українські військові відбили атаки російської армії в районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка, Кузьмине Луганської області, Соледар, Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар'їнка та Перемога Донецької області.

У свою чергу, в Міністерстві оборони повідомляли, що біля Соледара продовжуються жорстокі бої. Російським військам не вдалося захопити місто, вони відступили, відновили втрати та розпочали новий, потужний штурм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: