ЗСУ вдарили по гуртожитку з мобілізованими росіянами в Рубіжному – СтратКом

Читать на русском
ЗСУ завдали удару по гуртожитку окупантів в тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області.
Генштаб ЗСУ

ЗСУ завдали удару по гуртожитку окупантів в тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області.

Про це повідомляє у Telegram Стратком ЗСУ.

У неділю, 8 січня, стало відомо, що в гуртожиток, де базувалися мобілізовані росіяни «прилетіло» від українських військових. Наразі відомо про щонайменше 14 ліквідованих окупантів.

Крейсер «Москва», Макіївка, Васильків: найбільші одномоментні втрати росіян під час війниДе росія зазнала найбільших одномоментних втрат за час війни – Макіївка, Білогорівка, потоплення крейсера Москва, збиття Іл-76 у Київській області.

«Рубіжне або Макіївка 2.0. За попередньою інформацією внаслідок прильоту в гуртожиток медичного університету 14 ЧМОбіків вдяглися в дуже гарні і модні чорні пакети, кількість поранених наразі невідома», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 31 грудня ЗСУ завдали удару по будівлі профтехучилища в окупованій Макіївці. У будівлі, яка використовувалася як казарма, було вбито та поранено близько 700 російських окупантів.

Тільки 2 січня міністерство оборони рф визнало свої втрати в Макіївці, але занизило їх до 63 загиблих. Пізніше повідомили, що кількість загиблих зросла до 89 осіб.

Мобілізованих росіян, які вціліли після удару ЗСУ по будівлі профтехучилища в окупованій Макіївці, хотіли відправити в наступ, але «передумали».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: