Єдині в своїй вірі в перемогу: Зеленський привітав українців з Різдвом

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський привітав православних українців із Різдвом - це свято злагоди та єднання родини, наголосив він.

Президент Володимир Зеленський привітав православних українців із святом Різдва Христового, побажав миру та благополуччя.

«Вітаю мільйони українських родин, які сьогодні збираються разом, щоб провести Святий вечір і зустріти першу зорю. Вона сповіщає про Різдво Христове. Це свято злагоди та єднання сім’ї. А всі ми разом – велика українська родина. І хоч би де ми перебували зараз – удома, на роботі, в окопі, у дорозі, в Україні чи за кордоном, – наша родина єдина як ніколи. Єдина у своїй вірі в єдину перемогу», - наголосив Зеленський в своєму телеграм-каналі.

«Нехай у кожну родину прийде злагода, у кожну домівку – достаток, на українську землю – перемога, а з нею тисячолітні мир і процвітання. Бережіть себе, бережіть свої родини, бережіть нашу Україну! Христос рождається! Славімо його!», - завершив своє привітання президент.

Раніше спільнота InformNapalm попередила, що окупанти можуть 6-7 січня влаштувати провокації та підірвати кілька православних храмів у Донецьку та інших окупованих населених пунктах.

Нагадаємо, росія на Різдво в односторонньому порядку оголосила «режим припинення вогню».

Президент Володимир Зеленський заявив, що росія хоче використати Різдво як прикриття, щоб отримати перепочинок на фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: