В ОВА розповіли, наскільки сильно постраждав Бахмут через постійні бойові дії

Читать на русском
Українські військові досі боронять місто. Вони відкинули російських окупантів із захоплених позицій, тобто за межі міста.
фото: Анадолу

Внаслідок військових дій місто Бахмут зазнало великих руйнувань. Понад 60% Бахмута знищено під час боїв та російського наступу на місто, яке триває вже пів року.

Про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко розповів у ефірі телемарафону.

Керівник області повідомив, що українські військові досі боронять місто. Вони відкинули російських окупантів із захоплених позицій, тобто за межі міста.

«Наші захисники чітко пристосовані до тактики ворога і мужньо боронять Бахмут і не дають можливості ворогу просуватися. Але, на жаль, від цього страждає саме місто, яке більш ніж на 60% зараз є зруйнованим», – сказав Кириленко.

Бої за Бахмут: у США спрогнозували тривалість продовження бойових дійБитви за контроль над Бахмутом між Україною та країною-агресора триватимуть у найближчому майбутньому.

Як зазначається, фактично зараз вони знаходяться на рівнинній спустошеній території, що також сприяє величезним втратам серед особового складу.

Варто зазначити, що напередодні Збройні сили України на Бахмутському напрямку просунулися на 300 метрів та закріпилися на нових позиціях після невдалого штурму окупантів на Донбасі.

Нагадаємо, що вчора, 4 січня, вдень війська росії вкотре обстріляли з артилерії Бахмут на Донеччині. Дві жінки загинули.

Раніше ми повідомляли, що росіяни послабили наступ на Бахмут і переключилися на Соледар.

Також «кухар путіна» визнав, що окупаційні війська не можуть захопити Бахмут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: