Глава ГУР Буданов відвідав військових у Бахмуті: деталі

Читать на русском
Кирило Буданов відвідав передові позиції ЗСУ в одній із найгарячіших точок фронту - Бахмуті Донецької області.
t.me/DIUkraine

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов відвідав передові позиції ЗСУ в одній із найгарячіших точок фронту – Бахмуті Донецької області.

Про це повідомила пресслужба ГУР МОУ у середу, 28 грудня.

«Все рухається за графіком»: Буданов прокоментував інфографіку «Слово і діло» зі своїми прогнозами щодо війниКирило Буданов заявив, що всі його прогнози щодо війни, які є на інфографіці Слово і діло, справдяться.

«27-28 грудня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов відвідав передові позиції українських Сил оборони в Бахмуті, де працюють розвідники-спецпризначенці», – сказано в повідомленні.

Як повідомляється, Буданов заслухав доповіді командирів підрозділів ГУР МО України, визначив завдання та нагородив воїнів, які особливо відзначилися під час знищення окупантів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відвідав Бахмут 20 грудня. Там він зустрівся з бійцями, також вручив їм нагороди.

В ISW писали про те, що просування російських військових у районі Бахмута останнім часом сповільнилося, а ЗСУ продовжують відтісняти найманців ПВК «Вагнера».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: