Бої за Бахмут: у США спрогнозували тривалість продовження бойових дій

Читать на русском
Битви за контроль над Бахмутом між Україною та країною-агресора триватимуть у найближчому майбутньому.
The Wall Street Journal

Бойові дії навколо Бахмута у Донецькій області між українськими та російськими військовими продовжаться і їх результат наразі незрозумілий.

Про це повідомляє агенство Reuters, з посиланням на заяву неназваного високопоставленого представника адміністрації президента США.

Згідно з його словами, битви за контроль над Бахмутом між Україною та країною-агресора триватимуть у найближчому майбутньому.

«Кухар путіна» визнав, що окупаційні війська не можуть захопити Бахмут – ISWЦе важливий перелом для Пригожина і він вперше представив сили вагнерівців у Бахмуті як такі, що фактично не досягли успіху.

Він зазначив, що результат битв спрогнозувати складно, оскільки «росіяни досягли поступового прогресу» на цьому напрямку.

Варто зазначити, що напередодні Збройні сили України на Бахмутському напрямку просунулися на 300 метрів та закріпилися на нових позиціях після невдалого штурму окупантів на Донбасі.

Прикордонники відбили штурм бойовиків на свої позиції та спільно з військовими Сил оборони України провели успішну контратаку. Після цього росіяни почали втікати, а українські бійці зайняли їхні позиції. Відомо, що під час бою 9 загарбників було знищено, ще близько 12 — поранено.

Нагадаємо, що вчора, 4 січня, вдень війська росії вкотре обстріляли з артилерії Бахмут на Донеччині. Дві жінки загинули.

Раніше ми повідомляли, що росіяни послабили наступ на Бахмут і переключилися на Соледар.

Також на Бахмутському напрямку ЗСУ ліквідували два ворожі склади боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: