У Генштабі підтвердили удар по ворожому штабу біля Токмака, багато вбитих і поранених окупантів

Читать на русском
Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області.
Удар по штабу на Запоріжжіскріншот

Біля окупованого Токмака у Запорізькій області під вогонь ЗСУ потрапив штаб російських загарбників. Втрати ворога становлять близько 80 військових убитими й пораненими.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

«Щодо втрат ворога. Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Втрати противника склали близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими», — зазначили в Генштабі.

Як зазначається, було встановлено, що в тимчасово окупованому Луганську у неврологічному відділені обласної клінічної лікарні проходять лікування понад 100 найманців приватної військової компанії «вагнер».

При цьому, авіація Сил оборони України протягом середи, 4 січня, завдала по російських загарбниках понад 20 ударів, з них чотири — по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

«Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони за цю добу здійснили вогневу поразку пункту управління, 2 районів зосередження живої сили та військової техніки та складу боєприпасів ворога», - додають у Генштабі.

Нагадаємо, що сьогодні в окупованій Василівці Запорізької області знищено військову комендатуру росіян.

Також у новорічну ніч у приміщенні ПТУ в окупованій Макіївці було знищено кілька сотень російських мобілізованих. У росії поки визнали загибель лише 89 осіб.

2 січня ЗСУ завдали ударів по позиціях окупантів у районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка Запорізької області. Було вбито або поранено до 260 росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: