У Києві ввели аварійні відключення світла після нічної російської атаки

Читать на русском
У місті – аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об'єкти теплопостачання.
Ілюстративне фото

Внаслідок повітряних ударів росіян по Києву у ніч на понеділок, 2 січня, пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури, через це вводяться аварійні відключення світла.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомляє у Telegram.

Як зазначається, окрім ударів по енергетичних об'єктах також знеструмлено деякі об'єкти теплопостачання.

«Внаслідок нічних обстрілів столиці пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури. У місті – аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об'єкти теплопостачання», - йдеться у повідомленні мера.

«Стабільність системи крихка»: Київ повернули до графіків відключення світлаУ Києві знову діють стабілізаційні графіки відключення світло. Водночас у YASNO заявили, що стабільність системи залишається крихкою.

Відомо, що при цьому водопостачання столиці здійснюється у штатному режимі.

Нагадаємо, що вночі 40 дронів-камікадзе йшли на Київ, 15 знищили над сусідніми областями, 3 – на Київщині і 22 дрони – над столицею.

Напередодні ввечері 1 січня російські терористи знову спробували атакувати цивільні та інфраструктурні об'єкти України за допомогою отриманих від іранського терористичного режиму безпілотників-камікадзе Shahed-131 та Shahed-136.

В результаті атаки іранських безпілотників-камікадзе на Київ 2 січня в Деснянському районі уламками збитого БПЛА пошкоджено будинок, є один потерпілий.

Також силами авіації та зенітних ракетних військ над Дніпропетровською та Запорізькою областями було знищено 6 ударних іранських дронів та одну високоточну керовану ракету.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: