США можуть передати БМП Bradley для ЗСУ – ЗМІ

Читать на русском
США можуть передати в Україну БМП Bradley в рамках нового пакету військової допомоги. Однак остаточне рішення ще не ухвалили.
Ілюстративне фотоФото – US Army

Сполучені Штати Америки у рамках нового пакету військової допомоги можуть передати Україні бойові машини Bradley.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела у Білому домі.

У виданні зазначають, що питання наразі розглядається. Поки що невідомо, коли ухвалять остаточне рішення.

Технології США дають ЗСУ перевагу у протистоянні з рф – ЗМІЧерез технології, які США передає в Україну, у бійців Збройних Сил України є перевага над російськими загарбниками.

В Білому домі заявили, що постійно контактують з Україною стосовно можливостей, які необхідні їй для самозахисту. Однак зараз оголошувати чи анонсувати нічого.

Відомо, що БМП Bradley надійшла на озброєння американської армії у 1981 році. Вона забезпечує транспортування підрозділів мотопіхоти на поле бою, ведення бою з машини і їхню вогневу підтримку.

Нагадаємо, Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України на 2 мільярди доларів. Туди увійдуть комплекси Patriot.

США та країни Заходу мають частково мобілізувати свою промислову базу для того, щоб вчасно постачати Україні необхідну зброю – від сучасних дронів Switchblade 600 до комплексів Patriots, танків та інших систем озброєнь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: