Технології США дають ЗСУ перевагу у протистоянні з рф – ЗМІ

Читать на русском
Через технології, які США передає в Україну, у бійців Збройних Сил України є перевага над російськими загарбниками.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники досягають переваги над російськими окупантами завдяки, зокрема, використанню передового програмного забезпечення для розвідки та управління боєм.

Про це повідомляє The Washington Post.

Виконавчий директор компанії-розробника програмного забезпечення Palantir Алекс Карп назвав протистояння ЗСУ та російської армії «найбільш просунутою війною в історії людства».

Україна матиме всю необхідну зброю, це питання часу – КулебаДмитро Кулеба заявив, що в Україну прибуде вся необхідна зброя. За його словами, це лише питання часу.

«Міць передових алгоритмічних систем ведення війни зараз настільки велика, що вона прирівнюється до наявності тактичної ядерної зброї проти противника, який має тільки звичайну зброю. Громадськість схильна недооцінювати це. Наші противники більше цього не роблять», – йдеться у повідомленні.

У виданні зазначили, що за допомогою таких розробок українські військові можуть аналізувати розстановку сил у битвах, цілитися та атакувати позиції ворога різними засобами. Дорозвідку здійснюють за допомогою безпілотників, після чого дані надходять у систему, а програма розраховує завдане ушкодження ворогові.

Такий спосіб ведення війни забезпечує ЗСУ перевагу над російськими військовими, попри різницю у силах та засобах наразі на користь загарбників.

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України на 2 мільярди доларів. Туди увійдуть комплекси Patriot.

Також півсотні країн зобов’язалися передати в Україну понад 200 танків та іншу бронетехніку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: