Зеленський у Леттермана: спецвипуск ток-шоу з'явився у відкритому доступі

Читать на русском

Випуск ток-шоу «Мій наступний гість представлення не потребує» з Девідом Леттерманом за участю президента Володимира Зеленського з'явився у відкритому доступі.

Випуск ток-шоу «Мій наступний гість представлення не потребує» з Девідом Леттерманом за участю президента Володимира Зеленського з'явився у відкритому доступі, раніше для перегляду відео потрібна була підписка на Netflix.

Під час інтерв'ю глава держави розповів відомому ведучому про перебіг війни проти країни-агресора, інформаційну «бульбашку» росіян, про свій щоденний графік і про можливу смерть російського диктатора володимира путіна.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy | Full Episode | NetflixNetflix

Інтерв'ю було знято у жовтні. Для цього Леттерман приїхав до Києва потягом, а саме інтерв'ю вілбувалось у вестибюлі столичного метрополітену.

Девід Леттерман – американський комік та телеведучий. У своєму шоу на Netflix він розмовляє з видатними людьми нашого часу і наводить цікаві факти з їхнього життя. Шоу виходить в ефір із 2018 року. Першим гостем шоу став 44 президент США Барак Обама.

Зазначимо, в інтерв'ю французьким телеканалам президент повідомив про те, що якщо лідер країни-агресора володимир путін захоче застосувати ядерну зброю - він її застосує, незважаючи на те, які кроки робитиме Україна.

Нагадаємо, американське видання Politico назвало президента Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи.

7 грудня стало відомо, що американський журнал Time назвав людиною 2022 року президента України Володимира Зеленського та «дух України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: