Зеленський провів засідання Ставки: які теми обговорювали

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача у вівторок, 27 грудня.

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача у вівторок, 27 грудня.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

«Учасники заслухали доповіді Головнокомандувача ЗСУ та командувачів військ оперативних напрямів щодо ситуації на фронті, обговорили реалізацію попередніх рішень Ставки щодо окремих ділянок, у тому числі поблизу населених пунктів Бахмут та Кремінна», - йдеться у повідомленні.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

На засіданні також було розглянуто питання забезпечення сил оборони необхідною зброєю та обладнанням.

Окремо зупинилися на актуалізації плану дій сил оборони наступного року.

За даними ОП, у засіданні Ставки взяли участь міністр оборони Олексій Рєзніков, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сірський та командувачі військ оперативних напрямків, керівник ОП Андрій Єрмак.

До засідання Ставки також приєдналися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, віце-прем'єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, інші урядовці, в. о. голови СБУ Василь Малюк та інші керівники силових відомств та правоохоронних органів.

Раніше Зеленський провів засідання Ставки щодо ймовірного вторгнення Білорусі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: