У Зеленського заявили, що росіяни готуються до нових ракетних атак

Читать на русском
Російські загарбники готуються до нових масованих ракетних атак. Загалом у країни-агресора залишилося 460-500 крилатих ракет всіх типів.
Олексій АрестовичФото – president.gov.ua

Російські окупанти готуються до нових масованих ракетних атак по території Україну.

Таку заяву зробив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу «Фейгін Live».

За його словами, наразі у росії залишилося 460-500 крилатих ракет всіх типів. Їхня кількість знижується, а частка авіаційних зменшується. Зокрема, стало менше Х-101/Х-555, але додаються Х-22.

Ще «два-три» обстріли і все: прогнози щодо вичерпання ракетного запасу росіїЗа останніми оцінками, у росії залишилося ракет на кілька масованих атак. Прогнози щодо вичерпання ракетного запасу рф – на інфографіці.

Крім того, в рф ще 8 тисяч ракет С-300. Втім, росіяни не зможуть дістати ними до центру України.

«Росіяни готуються до нових ударів. Ми чекаємо удар ще балістичними ракетами типу «Іскандер». З ними у них зовсім погано, вони починають діставати запаси НЗ, штук 40 залишилося. Проте частину вони хочуть застосувати. Ось «Калібри», ось наземні, далекого повітряного базування. Ракет 70 полетить, як зазвичай», – підкреслив Арестович і закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що у росії залишилося запасів ракет максимум на три-чотири атаки. Але після цього вони залишаться зовсім без ракет, що неприпустимо.

Ракетний терор російських окупантів не обов'язково може посилитися ближче до Нового року. У ЗСУ вважають, що не варто пов'язувати дії ворога до дат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: