Україна матиме всю необхідну зброю, це питання часу – Кулеба

Читать на русском
Дмитро Кулеба заявив, що в Україну прибуде вся необхідна зброя. За його словами, це лише питання часу.
Дмитро КулебаФото – Reuters

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна отримає всю необхідну зброю.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону.

«Якщо підсумувати всі залаштункові розмови і не лише у Вашингтоні, але й в інших країнах, то висновок такий: вся потрібна зброя буде, це лише питання часу», – зазначив він.

Росія спробує зробити останні дні року темними та складними – ЗеленськийКраїна-агресор спробує зробити для українців останні дні року темними і складними. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму новому відеозверненні увечері у неділю, 25 грудня.

За його словами, на це впливають психологічні, логістичні і політичні фактори. Однак над цим питанням працюють, а жодних табу у постачанні зброї немає.

«Постачання будь-якої зброї – це дуже складна технічна операція і логістична операція. І ми займаємось разом з колегами з інших відомств всіма цими деталями, дуже багато про це знаємо, це все дуже складно. Але в мене точно є відчуття..., що ніяких табу у питанні постачання зброї немає. І Patriot, рішення про які привіз Володимир Зеленський з Вашингтону, – це найкращий тому доказ», – наголосив Кулеба.

Крім того, він додав, що президент Зеленський виконав всі задачі, які були поставлені перед його візитом у США.

Нагадаємо, у середу, 21 грудня, президент Володимир Зеленський прибув із візитом до США. Пізніше розпочалася його двостороння зустріч з президентом США Джо Байденом у Білому домі.

Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України на 2 мільярди доларів. Туди увійдуть комплекси Patriot.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: