Росія спробує зробити останні дні року темними та складними – Зеленський

Читать на русском

Країна-агресор спробує зробити для українців останні дні року темними і складними. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму новому відеозверненні увечері у неділю, 25 грудня.

Країна-агресор спробує зробити для українців останні дні року темними і складними.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму новому відеозверненні увечері у неділю, 25 грудня.

Ще «два-три» обстріли і все: прогнози щодо вичерпання ракетного запасу росіїЗа останніми оцінками, у росії залишилося ракет на кілька масованих атак. Прогнози щодо вичерпання ракетного запасу рф – на інфографіці.

«Залишилось кілька днів цього року. Ми повинні усвідомлювати, що наш ворог спробує зробити цей час для нас темним та складним. Будь ласка, у ці дні прислухайтеся до повітряних тривог. Ще раз пошукайте та запам'ятайте, де розташований найближчий пункт незламності», - зазначив Зеленський.

Президент також закликав розповісти рідним та близьким, як знайти пункт незламності, якщо це знадобиться.

Цими днями дослухайтеся до повітряних тривог. Звернення Володимира Зеленського 25.12.2022Офіс Президента України

«Подбайте, будь ласка, і про себе. І будьте готові допомагати іншим. Коли українці разом і коли українці вдячні один одному, нас не здолати. Нехай завжди так і буде!», - наголосив глава держави.

Нагадаємо, за інформацією українських військових, увечері у суботу, 24 грудня, російські військові вивели у Чорне море ще один ракетоносій із «Калібрами». Тепер їх стало чотири.

Як вважає секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, у росії залишилося запасів ракет максимум на три-чотири атаки. Але після цього вони залишаться без ракет, що неприпустимо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: