«Адміністрація ЛНР» втекла зі Сватового – голова Луганської ОВА

Читать на русском
За попередньою інформацією, зі Сватового так звана адміністрація ЛНР поїхала до окупованого Луганська.

Українські захисники стають все ближче до Сватового Луганської області. Тим часом російські загарбники вже вивезли з міста свою окупаційну «адміністрацію ЛНР».

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє в ефірі телемарафону.

«Поки що все стабільно. Повідбивали наступи і в Стельмахівці, і так само в Білогорівці. (Росіяни - ред.) постійно обстрілюють населені пункти, які були нещодавно окуповані. По Невському та Макіївці гатять постійно. Іноді й танки намагаються десь прорватися», - розповів Гайдай.

Українській бійці знищили штаб окупантів у Щасті на ЛуганщиніУкраїнські військові завдали удару по штабу російських окупантів у місті Щастя Луганської області. Щонайменше 16 загарбників загинули та 40 дістали поранення.

Згідно з його словами, росіяни знають, що у Невському залишається близько 150 місцевих жителів, тому запускають у бік села не тільки ракети С-300, а ще й іранські «Шахеди».

«Достатньо потужно обстрілюють все, але нічого їм не вдається. До того, не хочу «вангувати», але можу сказати, що зі Сватового «адміністрація» так званих «ЛНР» поїхала до Луганська», - зазначив Гайдай.

Нагадаємо, що на Луганському напрямку ворог постійно перебуває під тиском сил оборони.

Раныше Гайдай повідомив, що хороших новин із Луганщини можна чекати до Нового року.

Також в ОВА розповідали, що військових рф кидають у ліси на Луганщині без боєкомплекту та їжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: