Не готові до такої кількості: на Луганщині пораненим загарбникам бракує найнеобхіднішого

Читать на русском
У лікарнях тимчасово окупованого Луганська для поранених російських загарбників бракує найнеобхіднішого.
Укрінформ

У лікарнях тимчасово окупованого Луганська для поранених російських загарбників бракує найнеобхіднішого.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Телеграмі.

Відомо, що в лікарнях Луганська, куди доправляють поранених російських загарбників, кількість госпіталізованих значно збільшилася, на відміну від поставок медичних засобів. Тому росіянам бракує найнеобхіднішого.

«Додаткові інвалідні візки та протипролежневі матраци шукають у місцевих жителів. Самі медики на окупованих територіях визнають, що не готові приймати таку кількість поранених», – зазначають у повідомленні.

Українські бійці ліквідували ще майже 600 окупантівУкраїнські захисники за добу, 17 грудня, знищили ще 590 окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення рф втратила вже понад 98 тисяч своїх військових.

Медики зокрема повідомляють, що цьогоріч змінилася і структура травми, і принципи надання медичної допомоги. Якщо раніше вони зазвичай працювали з кульовими пораненнями та монотравмою, то зараз це політравма і переважно пов'язана з мінно-вибуховими травмами.

Нагадаємо, російські військові продовжують будувати оборонні укріплення уздовж лінії фронту, проте вони в сучасних умовах мають сумнівну ефективність.

Раніше також повідомляли, що на Луганщині бійців рф кидають у лісосмуги без боєкомплекту та їжі. Офіцери обіцяють передати їм необхідне, але за фактом це лише слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: