На окупованій Луганщині пролунав вибух у штабі «вагнерівців»

Читать на русском
У неділю, 11 грудня, стало відомо, що в Гостьовому домі Жданова, де знаходився штаб вагнерівців пролунали вибухи.
Сергій Гайдай

У неділю, 11 грудня, стало відомо, що в «Гостьовому домі Жданова», де знаходився штаб «вагнерівців» пролунали вибухи.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«В них там відбулася «бавовна», якраз де був штаб вагнерівців. В мережі навіть з'явилося відео з перших хвилин після того, як вони кажуть, там відбувся «хлопок». Навіть не приховують, що там величезні втрати», – заявив він.

За словами голови ОВА, через погане медичне забезпечення більшість постраждалих окупантів помруть ще до того, як їм нададуть допомогу.

«Я впевнений, що серед тих, кому вдалося вижити, мінімум 50% помруть до того, як їм нададуть медичну допомогу. Тому що на Луганщині вкрали обладнання і з передової поранених треба везти в Луганськ. Багато хто не доїжджає», – додав Гайдай.

Водночас російські ЗМІ повідомили, що приміщення зруйноване, наразі там розбирають завали.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі вчора ввечері пролунало 10 потужних вибухів, які було чути у всіх районах. Одразу в двох різних частинах міста сталися пожежі, підтверджено знищення двох баз окупантів та «вагнерівців».

Раніше ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в казармах, де розміщували мобілізованих російських загарбників. Мова може йти від сотень до тисяч окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: