Зеленський: «не може бути ніякого справедливого миру у цій війні»

Читать на русском
Володимир Зеленський наголосив, щоб не може бути жодного справедливого миру у війні з росією. За його словами, українці прагнуть помститися окупантам.
Зеленський і БайденФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що справедливого миру у війні з росією бути не може, адже українці живут помстою.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з президентом США Джо Байден.

«Мені здається, що для нас всіх мир по-різному справедливий. Для мене, як президента, справедливий мир – це ніяких компромісів щодо нашої землі, територіальної цілісності, нашого суверенітету, відшкодування всіх збитків, які завдала російська агресія», – наголосив Зеленський.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

За його словами, людей, які втратили рідних та близьких у війні, не цікавлять гроші. Зокрема, йдеться про батьків, чиї діти загинули, адже у них немає іншого сенсу жити, крім як заради помсти.

«Я знаю таких людей. Немає ніякого справедливого миру у війні, яку нам принесли ці.. навіть не можу знайти культурне слово, бо ми в Білому домі… ці нелюди», – додав президент.

Нагадаємо, у середу, 21 грудня, президент Володимир Зеленський прибув із візитом до США. Пізніше розпочалася його двостороння зустріч з президентом США Джо Байденом у Білому домі.

Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України на 2 мільярди доларів. Туди увійдуть комплекси Patriot.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: