Зеленський прибув до Вашингтона, скоро розпочнеться зустріч із Байденом: онлайн-трансляція

Читать на русском

У середу, 21 грудня, президент Володимир Зеленський 21 грудня прибув із візитом до США. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, оприлюднивши перші фото візиту.

У середу, 21 грудня, президент Володимир Зеленський 21 грудня прибув із візитом до США.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, оприлюднивши перші фото візиту.

Зеленський заявив, що прибув до США, щоб подякувати та продовжити співпрацю для наближення нашої перемоги.

Президент розповів, що проведе низку переговорів для зміцнення стійкості й обороноздатності України. Зокрема, із президентом США Джозефом Байденом вони говоритимуть про співпрацю країн.

О 21.00. Володимир Зеленський має прибути у Білий дім для зустрічі із президентом США Джо Байденом. Опісля – спільна пресконференція. Джо Байден написав у Twitter, що має обговорити багато питань під час цієї зустрічі у Вашингтоні.

Зеленський у Білому домі. Наживо | Свобода LiveРадіо Свобода

Президент США запросив президента України до Вашингтона, оскільки війна в Україні вступила в новий етап, заявив речник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі в ефірі CNN.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Наступного року ми маємо повернути український прапор і свободу всій нашій землі, всім нашим людям», – наголосив голова держави.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден сьогодні оголосить про новий великий пакет допомоги Україні майже на 2 млрд доларів, який включатиме батарею ЗРК Patriot.

20 грудня Зеленський приїхав в одну з найгарячіших точок на фронті – Бахмут на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: