«Грубі висловлювання»: в Ірані прокоментували слова Зеленського у Конгресі США

Читать на русском
В Ірані назвали необґрунтованими звинувачення Зеленського, який згадав їх як спільника росії у геноцидній війні проти України через постачання дронів.

Міністерство закордонних справ Ірану заявило, що засуджує звинувачення та «грубі висловлювання» президента України Володимира Зеленського на адресу країни.

Про це йдеться у коментарі представника МЗС Нассер Канаані.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

У заяві Канаані вкотре заперечується, що Іран постачає безпілотники росії – звинувачення назвали «безпідставними».

За словами представника міністерства, Іран завжди поважав територіальну цілісність усіх країн, включаючи Україну, і що «пану Зеленському краще знати, що стратегічне терпіння Ірану щодо таких необґрунтованих звинувачень не нескінченне».

Канаані також порадив Зеленському «отримати урок із долі деяких інших політичних лідерів, які задовольнялися підтримкою США».

Нагадаємо, цієї ночі Володимир Зеленський виступив у Конгресі США. Під час промови він згадав Іран як спільника росії у геноцидній війні проти України.

Нещодавно Іран поставив росії нову партію дронів-камікадзе в кількості 250 штук. Цими дронами рф вже атакувала Україну 19 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: