Вирок ексголові РДА Одещини: Апеляція ВАКС завершила підготовку до розгляду скарги

Читать на русском
Апеляційна інстанція готова до розгляду скарги на колишньому очільнику однієї з райдержадміністрацій Одещини.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду завершила підготовку до розгляду скарги на вирок, яким до 8 років позбавлення волі засудили колишніх голову та головну спеціалістку Кілійської районної державної адміністрації Одеської області Віктора Грекова та Тетяну Волкову відповідно.

Таке рішення 15 грудня ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Закінчити підготовку до апеляційного розгляду. Призначити апеляційний розгляд за апеляційними скаргами захисника обвинуваченого (Віктора Грекова – ред.) та захисників обвинуваченої (Тетяни Волкової – ред.) на вирок Вищого антикорупційного суду від 17 жовтня 2022 року у кримінальному провадженні №42017160000000412 від 28 березня 2017 року на 10:00 12 січня 2023 року», – йдеться в рішенні.

За версією обвинувачення, у березні-травні 2017 року головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Кілійської РДА, діючи за попередньою змовою з головою Кілійської РДА, вимагала та отримала від фізичної особи неправомірну вигоду у розмірі 2300 доларів, за поновлення правовстановлюючих документів, а саме підготовку та укладання договору оренди на земельну ділянку, розташовану у Кілійському районі Одеської області.

Нагадаємо, ВАКС засудив до 6 років колонії колишнього начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Також антикорупційний суд засудив до 7 років колонії ексдиректорку держпідприємства зі структури НААН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: