Зеленський назвав кількість військ рф на Запорізькій АЕС

Читать на русском
Наразі на території Запорізької АЕС перебувають близько 500 російських окупантів. Про це президент України Володимир Зеленський сказав у інтерв'ю французьким телеканалам.

Наразі на території Запорізької АЕС перебувають близько 500 російських окупантів.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю французьким телеканалам TF1 та LCI, відповідаючи на запитання, чи готова росія застосувати ядерну зброю.

«Це слабкість. Ще раз: застосування ядерної зброї в наш час, без жартів, це серйозне питання, говорить про неадекватність та слабкість. Це третя світова війна. Це мільйони жертв. Це перетворення на руїни того чи іншого міста, держави та світу. Це повна неадекватність, це хворі люди на голову. Це неадекватні люди, їм потрібно до лікаря, а не до суспільства йти», - сказав Зеленський.

Коментуючи ситуацію на Запорізькій АЕС, президент зазначив, що зараз все залежить від того, як поведуться терористи, які захопили станцію.

«Там 500 бойовиків, у них вибухівка, всі вони озброєні, вони видають їжу, воду по годинах технічному персоналу. Станція не працює. Чи може бути вибух? Залежить від людей всередині. Я думаю, залежить все від цих 500 бойовиків», - сказав Зеленський.

Також Зеленський повідомив про те, що якщо путін наважиться застосувати ядерну зброю проти України, він це зробить.

Нагадаємо, МАГАТЕ направить постійні місії на всі українські АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: