Окупанти планували дійти до Києва за 18 годин: NYT опублікувало графік росіян

Читать на русском
Російські окупанти спочатку планували дійти до Києва за 18 годин. Втім, їм не вдалося навіть наблизитися до графіку.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

Російські окупанти на початку повномасштабного вторгнення в Україну планували дійти до Києва за 18 годин.

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що російським військовим оголосили про вторгнення за кілька годин до його початку. Їм наказали просто йти за машиною до самої української столиці.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

Згідно з графіком, який опублікували журналісти, перші авто мали виїхати з Білорусі і прибути у Київ раніше. Втім, за словами одного з російських загарбників, вони не змогли навіть наблизитися до плану.

Російська військова техніка виявилася важкою, тому загрузла, тому росіянам знадобилося більше доби, щоб лише перетнути кордон.

Командування окупантів передбачало опір ЗСУ, але все одно планували майже безперешкодний 24-годинний марш-кидок на відстань у 400 кілометрів. Війська рф мали вкопатися приблизно за 2 години від Києва та заблокувати українських захисників. За їхніми прогнозами, ЗСУ мали були просуватися з півдня або зі сходу.

Російські окупанти спочатку планували дійти до Києва за 18 годин. Втім, їм не вдалося навіть наблизитися до графіку.
Графік росіянФото – NYT

Нагадаємо, в Офісі президента провели попередній аналіз документів про так звану російську «спеціальну військову операцію». Виявилося, що у кремлі планували знищення керівництва України та масові вбивства.

Також на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну диктатор володимир путін наказав главі Чечні Рамзану Кадирову вбити Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: