Удар по житловому будинку у Кривому Розі: кількість постраждалих зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару росіян по Кривому Рогу постраждали вісім людей. Число загиблих поки що не змінювалося.
фото ДСНС

Внаслідок ракетного удару росіян по Кривому Рогу постраждали восьмеро людей, з яких троє дітей. Число загиблих поки що не змінилося – двоє.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

На Київ сьогодні летіло понад 40 ракет: майже всі збила ППОПід час сьогоднішньої ракетної атаки у повітряному просторі Києва було зафіксовано близько 40 ракет. Майже всі збило ППО.

«Ранковий удар по Кривому Рогу забрав життя двох людей. Восьмеро - поранені. Всі у лікарні. Серед постраждалих троє маленьких дітей - трирічні хлопчик та дівчинка і семирічна дівчинка», – написав він.

За словами Резніченка, рятувальники продовжують розбирати завали понівеченого російською ракетою будинку. Він наголосив, що під завалами можуть бути ще люди.

Водночас начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул написав у Telegram про те, що серед поранених – четверо дітей.

Нагадаємо, під час ранкового масованого обстрілу стало відомо про пошкодження житлового будинку у Кривому Розі Дніпропетровської області. Спочатку було відомо про дві жертви та шістьох постраждалих.

У Броварській громаді Київської області уламки збитої російської ракети впали на приватні житлові будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: