На Київ сьогодні летіло понад 40 ракет: майже всі збила ППО

Читать на русском
Під час сьогоднішньої ракетної атаки у повітряному просторі Києва було зафіксовано близько 40 ракет. Майже всі збило ППО.
ілюстративне фото

Під час сьогоднішньої ракетної атаки у повітряному просторі Києва було зафіксовано близько 40 ракет. Майже всі з них збила ППО.

Про це повідомив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі телемарафону у п'ятницю, 16 грудня.

На Київщині уламки збитої ракети впали на житлові будинкиСьогодні, 16 грудня, в Броварській громаді Київської області уламки збитої російської ракети впали на приватні житлові будинки.

За його словами, із 40 ворожих ракет силам ППО вдалося знищити 37.

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що на кількох об'єктах енергозабезпечення столиці є пошкодження.

«Влучання у кількох районах міста. Росіяни били по критичним інфраструктурним об'єктам міста. На кількох об'єктах енергозабезпечення є пошкодження, тож зараз у столиці є перебої зі світлом, водою, теплом», – сказав мер.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія влаштувала черговий ракетний обстріл України. У багатьох містах пролунали вибухи. Здебільшого удари завдавалися по об'єктам критичної інфраструктури. У Харкові, Полтаві зникло світло. Також почалися перебої з водою та світлом і в інших містах, зокрема у Києві.

У ЗСУ повідомили, що загалом росіяни за ранок випустили по Україні 60 ракет - з літаків ту-95 (ракети х-555, х-101), «Калібри» з Чорного моря та пуски ракет С-300.

У Кривому Розі ракета влучила у житловий будинок, загинули двоє людей. Ще шість постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: