Ракетний терор росіян: внаслідок влучання у житловий будинок Кривого Рогу загинули люди (оновлено)

Читать на русском
Глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про загиблих та поранених внаслідок ракетного терору росіян 16 грудня.

Через влучання ракети у житловий будинок Кривого Рогу 16 грудня загинули двоє людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Він також повідомив, що зруйнований цілий під'їзд, а серед поранених є діти.

«У Кривому Розі російська ракета поцiлила у житловий будинок. Зруйнований під’їзд. Двоє людей загинули. Щонайменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей. Всі у лікарні», – написав Резніченко у Telegram.

Пізніше заступник глави ОП Кирило Тимошенко доповнив інформацію щодо постраждалих. Станом на 12 годину дня 16 грудня відомо про 2 загиблих, 6 травмованих, з яких троє дітей. Не виключено, що під завалами перебувають ще двоє людей, у тому числі дитина.

Нагадаємо, раніше стало відомо про пошкодження житлового будинку у Кривому Розі Дніпропетровської області під час ранкового масованого обстрілу 16 грудня. В Офісі президента повідомили, що під завалами можуть бути люди.

Про півтора десятки прильотів повідомила також влада Запорізької області.

Також відомо про вибухи щонайменше у трьох районах Києва. У столиці, як і в низці інших міст, перебої в електро- та водопостачанні. Зупинено роботу метрополітену.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: