Під окупованим Мелітополем підірвали стратегічний міст: що відомо

Читать на русском
У тимчасово захопленому Мелітополі пошкоджений стратегічний для російських окупаційних військ міст.
Українська правда

У передмісті окупованого Мелітополя на Запоріжжі підірвали стратегічний міст, яким російські загарбники перевозили військову техніку зі східного напрямку, у результаті чого просіло дорожнє полотно.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляють місцеві канали, а також російські пропагандистські ЗМІ.

«У Мелітополі «втомився» міст, який з’єднував місто із селом Костянтинівка. Це один зі стратегічно важливих мостів після «втоми» Кримського мосту», - написав Федоров.

У Мелітополі стався вибух на заводі, де знаходився один із основних штабів росіянУ четвер, 3 листопада, зранку у захопленому Мелітополі Запорізької області на місцевому заводі Рефма пролунали звуки вибухів.

Федоров зазначив, що саме через нього загарбники перевозили військову техніку зі східного напрямку.

«Що ж, недорогі рашисти, ЗСУ вже поруч. Тікати будете не озираючись!», - додав мер міста.

При цьому, місцеве видання «РІА Мелітополь» повідомляє, що одразу після вибухів на мосту в Мелітополі в окремих частинах міста окупанти почали глушити зв'язок та інтернет.

Водночас, російське «РИА Новости» з посиланням на окупантів повідомило, що, за попередніми даними, біля опори мосту в селі Костянтинівка в передмісті Мелітополя заклали вибухівку.

За даними окупантів, «міст вистояв, але серйозно просіло дорожнє полотно».

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі вчора ввечері пролунало 10 потужних вибухів, які було чути у всіх районах. Одразу в двох різних частинах міста сталися пожежі. Підтверджено знищення двох баз окупантів та «вагнерівців».

Також стало відомо, що українські війська можуть стягувати сили для четвертого контрнаступу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: