Вибухи у Мелітополі: підтверджено знищення двох баз окупантів та «вагнерівців»

Читать на русском
Також було завдано ще одного удару по готелю, де розташувалися вагнерівці. Близько 200 окупантів отримали поранення чи загинули.
Главком

У тимчасово окупованому Мелітополі вчора ввечері пролунало 10 потужних вибухів, які було чути у всіх районах. Одразу в двох різних частинах міста сталися пожежі.

Про це повідомляє видання «Главком», з посиланням на мера Мелітополя Івана Федорова та російські пропагандистські ЗМІ.

Зазначається, що гучно було на базі відпочинку та в будівлі Мелітопольської Християнської Церкви, де розташувалися російські окупанти.

Згідно зі словами мера Мелітополя Івана Федорова, ударів було кілька і вони призвели до того, що близько 200 окупантів отримали поранення чи загинули. Деяких із загарбників одразу ж відвозили до лікарень Криму, оскільки Мелітопольські вже не справляються із навантаженням. Інші машини «швидкої», зі слів мера, їхали прямо в морг.

Водночас, російські пропагандисти повідомляють, що в Кадіївці було завдано ще одного удару по готелю «Гостьовий дім Жданова», де члени ПВК «Вагнер» облаштували базу.

При цьому інформацію про «бавовну» підтверджують українські Телеграм-канали.

Варто зазначити, що рашисти готують Мелітополь до вуличних боїв. На днях стало відомо, що вони риють окопи у спальних районах міста.

Нагадаємо, що у суботу ввечері, 10 грудня, в тимчасово окупованому Мелітополі Зпорізької області пролунало понад 10 вибухів.

Окрім цього, за інформацією Генштабу, підтверджено ураження району зосередження росіян на тимчасово зайнятій території Запорізькій області. Так, до 150 загарбників дістали поранення, 50 з них доставлені до лікарні у Мелітополь. Інформація щодо ліквідованих уточнюється.

Раніше ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в казармах, де розміщували мобілізованих російських загарбників. Мова може йти від сотень до тисяч окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: