У Мелітополі стався вибух на заводі, де знаходився один із основних штабів росіян

Читать на русском
У четвер, 3 листопада, зранку у захопленому Мелітополі Запорізької області на місцевому заводі Рефма пролунали звуки вибухів.
Getty Images

У четвер, 3 листопада, зранку у захопленому Мелітополі Запорізької області на місцевому заводі «Рефма» пролунали звуки вибухів.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров.

Вибухи пролунали 3 листопада близько 5 години ранку.

«Бавовна» замість будильника для окупантів Мелітополя. Сьогодні о 5 ранку в південній частині міста було дуже гучно», – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними внаслідок вибуху зруйнована частина захопленого російськими військами заводу «Рефма», де розміщувався один з основних штабів особового складу окупантів. Кількість ліквідованих російських військових наразі не відомо.

Нагадаємо, російські загарбники запровадили інформаційну блокаду на окупованих територіях Запорізької області. У Мелітополі загарбники перевіряють телефони жителів, щоб виявити з ким і про що людина спілкується, а також де і які новини читає.

Також повідомляли, що призначена росією окупаційна «влада» заявила, що всі жителі тимчасово окупованої частини Запорізької області отримають так зване «автоматичне громадянство рф» з понеділка, 30 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: