На Запоріжжі підірвали склад боєприпасів російських окупантів

Читать на русском
У п’ятницю, 25 листопада зранку у селі Михайлівка Запорізької області підірвали ворожий склад боєприпасів.
Getty Images

У п’ятницю, 25 листопада зранку у селі Михайлівка Запорізької області підірвали ворожий склад боєприпасів.

Про це в етері національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, озброєння загарбників детонувало протягом декількох годин.

«Сьогодні вранці було підірвано ворожий склад боєприпасів у селищі Михайлівка Запорізької області. Вороже озброєння детонувало протягом декількох годин», – заявив Федоров.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Після цього окупанти почали обшуки у будинках та забирали у полон не лише тих, в кого українська символіка, а й тих, в кого знайшли зелене вбрання.

«Вони вважали, що це мілітарі і військовий одяг», – додав голова Мелітополя.

Нагадаємо, російські окупанти вночі та вранці 25 листопада обстріляли ракетами передмістя Запоріжжя. Люди не постраждали, але пошкоджено лікарню та зруйновано СТО.

Крім цього, у ніч на 23 листопада війська росії вдарили ракетами по пологовому відділенню лікарні у Вільнянську в Запорізькій області. Внаслідок цього загинув новонароджений.

Пізніше стало відомо, що українські військові знищили ракетний комплекс С-300, з якого було обстріляно пологовий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: