Росіяни посилено розшукують партизанів у Криму – ЦНС

Читать на русском
У тимчасово окупованому Криму росіяни почали посилено розшукувати партизанів. Зокрема, будуть проведені вибіркові обшуки.
Ілюстративне фотоФото – Херсонська ОВА

Російські окупанти посилили контрдиверсійні заходи для пошуку партизанів на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, йдеться про Крим.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Там (у Криму – ред.) російські спецслужби отримали завдання виявити підпільні мережі українців. Для цього будуть проведені вибіркові обшуки в квартирах та будинках кримчан. Акцент робитимуть на представниках кримськотатарського народу», – йдеться у повідомленні.

У Севастополі чули вибухи: окупанти заявили про «збитий безпілотник»У Севастополі сьогодні зранку чули вибухи. Окупаційна влада заявила, що нібито збили безпілотник над морем.

Крім того, у ЦНС підкреслили, що росіяни також перевірятимуть підвали, гаражі, а також комп’ютери. Таким чином вони хочуть виявити тих, хто працює на ЗСУ.

Також відповідні заходи пов’язані з даними закритого соціологічного дослідження щодо суспільно-політичної ситуації на півострові, які отримав кремль. Зазначається, що мешканці, які навіть підтримували повномасштабне вторгнення рф в Україну, наразі апатичні до підтримки москви.

Зокрема, це стосується і росіян, яких переселили у Крим протягом 8 років окупації.

«Російське військово-політичне керівництво розуміє, що українські партизани відіграли важливу роль у звільненні Херсону від російських окупаційних військ. Тому, намагаються знайти нові методи боротьби з підпіллям», – підсумували у ЦНС.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що до кінця року українська армія значно просунеться вперед, буде ще низка вагомих перемог. А остаточно війна з росією має завершитись до початку літа 2023 року.

Президент Володимир Зеленський після перемоги має намір відвідати український Крим. За його словами, це відбудеться в теплу пору року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: