Прем’єр Британії пообіцяв, що в Україну незабаром прибудуть зенітні гармати та ракети ППО

Читать на русском
Британський прем’єр Ріші Сунак у розмові з Володимиром Зеленським заявив, що найближчими тижнями в Україну прибудуть нові засоби протиповітряної оборони.
Ріші Сунак і Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським. Він пообіцяв, що від його країни у найближчий час прибудуть нові засоби ППО.

Про це повідомляє канцелярія британського прем’єра.

Відомо, що політики обговорили питання постачання летальної допомоги з Великої Британії. За словами Сунака, найближчими тижнями в Україну прибудуть ще більше зенітних гармат та ракет протиповітряної оборони малої дальності.

«Все, крім…»: яку військову допомогу досі відмовляється надавати Україні ЗахідСоюзники все ще відмовляються надавати Україні західні танки та винищувачі, а також інше озброєння. Докладніше – на інфографіці.

Крім того, у канцелярії анонсували ще одну розмову Сунака та Зеленського. Вона має відбутися протягом найближчих тижнів.

Нагадаємо, що під час візиту до Києва у суботу, 19 листопада, прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував новий пакет військової допомоги Україні, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони.

Також Велика Британія надала Збройним силам України ракети з високоточним наведенням Brimstone 2.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: