«Ми віримо у свободу»: прем’єр Британії оприлюднив ролик на підтримку України

Читать на русском
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак опублікував відеоролик присвячений підтримці України у боротьбі з російською агресією.
Reuters

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак опублікував відеоролик присвячений підтримці України у боротьбі з російською агресією.

Відео прем’єр оприлюднив у Твіттері.

Відеоролик опублікований під назвою «Ми віримо у свободу». У відео звучать голоси українців.

«Я вірю у свободу. Я вважаю, що ми повинні відстоювати основні права, які так важливі для всіх нас. За наш суверенітет, за наше самовизначення та за основи стабільного світового порядку, за відновлення якого всі ми боремося. Українському народу загрожують бомбардування вдень та відключення електроенергії вночі. Але ми знаємо, що наші друзі завжди будуть поруч, щоб допомогти нам пройти через ці випробування», – йдеться в ролику.

У відео від імені українців зазначають, що Британія – один із наших найстійкіших союзників. Адже вони дають зброю та все необхідне обладнання.

«Разом ми ніколи не відступимо, разом ми будемо сильними», – додають у відеоролику

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак приїхав до України у суботу, 19 листопада. Британський політик провів зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Під час візиту він анонсував новий пакет військової допомоги Україні, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: