Ріші Сунак заявить, що Британія збільшить допомогу Україні у питанні ППО – ЗМІ

Читать на русском
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак готується оголосили про продовження підтримки України під час першої великої зовнішньополітичної промови.
Ріші СунакФото – Getty Images

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час першої великої зовнішньополітичної промови готується оголосити, що його країна продовжить підтримувати Україну.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на витяги з майбутньої промови, з якою британський прем’єр виступить 28 листопада.

«Ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки це буде потрібно. Ми збережемо або збільшимо військову допомогу наступного року», – наголосив він.

«Ми віримо у свободу»: прем’єр Британії оприлюднив ролик на підтримку УкраїниПрем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак опублікував відеоролик присвячений підтримці України у боротьбі з російською агресією.

Також очікується, що Сунак оголосить, що Лондон надасть нову підтримку Києву. Зокрема, у питанні протиповітряної оборони.

Відомо, що станом на вересень 2022 року Велика Британія передала Україні допомогу на 2,43 міяльрда фунтів стерлінгів (2,8 млрд доларів – ред.).

Нагадаємо, що під час візиту до Києва у суботу, 19 листопада, прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував новий пакет військової допомоги Україні, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони

Також Велика Британія надала Збройним силам України ракети з високоточним наведенням Brimstone 2.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: