Фронтова ситуація на Донбасі залишається дуже важкою – Зеленський

Читать на русском
У Донецькій області фронтова ситуація на ключових напрямках залишається вкрай важкою – в Бахмуті та Соледарі «давно не залишилося живого місця».

У Донецькій області фронтова ситуація на ключових напрямках залишається вкрай важкою – в Бахмуті та Соледарі «давно не залишилося живого місця».

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час відеозвернення увечері в п'ятницю, 9 грудня.

«Фронтова ситуація залишається вкрай важкою на ключових напрямках на Донбасі - Бахмут, Соледар, Мар'їнка, Кремінна», – пояснив Зеленський.

За словами президента, на землі цих районів «уже давно не залишилося живого місця» - не пошкодженого снарядами та вогнем. Окупанти фактично зруйнували Бахмут – ще одне місто Донбасу, яке російська армія перетворила на випалені руїни.

«Я дякую всім нашим героїм, усім солдатам і командирам, які тримають фронт на цих напрямках, відбивають атаки і завдають ворогові відчутних втрат – у відповідь на те пекло, яке зайшло в Україну під російським прапором», – додав президент.

За інформацією Генштабу, ЗСУ завдали окупантам серйозних втрат, тому до Кадіївки на Луганщині було доставлено до 50 поранених найманців із приватної військової кампанії.

Нагадаємо, у ЗСУ повідомили, що росіяни після вибухів на аеродромах передислокували стратегічну авіацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: