В ОВА розповіли про ситуацію з теплом та водопостачанням Одеси на сьогодні

Читать на русском
Водопостачання в Одесі відновлено в повному обсязі, близько 90 відсотків городян уже тепло.

Водопостачання та водовідведення в Одесі після вчорашнього ракетного обстрілу відновлено в повному обсязі, близько 90% городян уже забезпечені теплом.

Про це повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук увечері 6 грудня.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

«Водопостачання та водовідведення відновлено по всьому місту. Вдень у тих районах, де не було води, її постачали комунальні автомобілі», - написав він.

За даними Братчука, 11 районних та квартальних котелень та Одеська ТЕЦ працюють у штатному режимі.

«Це близько вісімдесяти восьми відсотків абонентів. Тобто із теплом вже понад 600 тисяч одеситів», - уточнив він.

Спікер Одеської ОВА додав, що ДТЕК та «Укренерго» продовжують роботи з відновлення потужностей для подачі електроенергії у всі райони міста.

Нагадаємо, в результаті ракетної атаки рф 5 грудня знову були пошкоджені об'єкти енергетики. У деяких областях України почалися проблеми зі світлом та водопостачанням.

В Одесі через ракетний удар було зупинено роботу котелень, не працював електротранспорт і не було води в будинках.

При цьому в Кабміні заявили, що завдяки гарній роботі ППО та збиттю більшості ракет енергосистема України зберегла свою цілісність.

В «Укренерго» сьогодні повідомили, що Одеська та Київська область найбільше постраждали від ракетного обстрілу 5 грудня. Для відновлення обсягів виробництва електрики, яка була до атаки, потрібно кілька днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: