Нова атака росії відбита: сили ППО знищили понад 60 ракет

Читать на русском
Українські підрозділи ППО в ході сьогоднішньої російської ракетної атаки збили понад 60 із понад 70 ракет.

Українські підрозділи ППО в ході сьогоднішньої російської ракетної атаки збили понад 60 ракет, при тому що ворог випустив понад 70.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

ППО збила більшість ракет: Зеленський прокоментував сьогоднішню атаку рфВолодимир Зеленський заявив, що під час сьогоднішньої атаки росії сили ППО збили більшість ракет.

Як повідомляється, сьогодні росіяни загалом випустили понад 70 ракет.

За попередніми даними, 38 крилатих ракет Х-101/Х-555 запустили стратегічні бомбардувальники Ту-95мс із району Каспійського моря та Волгодонська Ростовської області.

Також 22 ракети Калібр запустили з кораблів Чорноморського флоту. Крім того, з акваторії Чорного моря Україну атакували дальні бомбардувальники Ту-22м3 трьома крилами ракетами Х-22, а також винищувачі Су-35 шістьома керованими авіаційними ракетами Х-59 та однією Х-31П.

Загалом українській ППО вдалося збити понад 60 ракет.

До відбиття атаки залучили зенітні ракетні підрозділи, авіацію, мобільні вогневі групи Повітряних сил ЗСУ та інші складові Сил оборони.

Нагадаємо, сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами. Над Києвом сили ППО збили дев'ять ворожих ракет.

Після ударів у низці регіонів почалися проблеми зі світлом та водою. У Київській, Вінницькій, Одеській областях окупанти влучили в енергооб'єкти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: