У яких областях найскладніша ситуація з електрикою – дані «Укренерго»

Читать на русском
Одеська та Київська область найбільше постраждали від ракетного обстрілу 5 грудня. Для відновлення обсягів виробництва електрики, який був до атаки, потрібно кілька днів.

Енергосистема України поступово відновлюється після вже восьмої ракетної атаки з боку росії. Найбільше від вчорашнього обстрілу постраждали Одеська та Київська область.

Про це повідомляє «Укренерго».

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

«Вчора, під час ракетної атаки, найбільше постраждали Одеська та Київська області. Через пошкодження деяких електростанцій та частини електромереж в енергосистемі країни знизилось виробництво електроенергії, і для збереження балансу в енергосистемі в усіх регіонах України було тимчасово застосовано аварійні відключення споживачів», – розповіли в компанії.

У більшій частині Одеської області вже відновлено енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури – лікарень, котелень, водоканалів.

Але для відновлення обсягів виробництва електроенергії до рівня, який був до ракетної атаки 5 грудня, потрібно ще кілька днів.

Нагадаємо, росія вчора випустила по території України більше 70 ракет. Були влучання у об’єкти енергетичної інфраструктури у Київській, Вінницькій, Одеській областях.

Після ударів «Укренерго» запровадило режим аварійних відключень електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: